CAMRY CR 6659
Praktická sušička potravín, 5 rovnomerne rozmiestnených sít pre lepšiu cirkuláciu vzduchu, Ovládací panel s LCD displejom
Praktická sušička potravín, 5 rovnomerne rozmiestnených sít pre lepšiu cirkuláciu vzduchu, Ovládací panel s LCD displejom
Sušička potravín, 5 sít na sušenie v základnej výbave, Priemer sušiaceho sita: 23 cm, Použiteľná výška poschodia: 2,5 cm, Príkon: 250 W, Hmotnosť: 1,3 kg
Sušenie ovocia, zeleniny, húb, bylín, kvetov, rýb a cestovín, Plynulé nastavenie teploty sušenia na 35 – 70 ° C, Časovač: 10 min. – 48 hodín
Sušička ovocia, Celková sušiaca plocha 0,58 m², Zadný ventilátor s veľmi tichým prevádzkovým hlukom pre rovnomerné rozloženie tepla, Teplotný rozsah: plynule do 68 °C, Časovač: nastaviteľný po minú
Sušička ovocia, Počet roštov 6 roštov, Výkon 630 watt, Maximálna teplota 68 °C, Zdroj napájania 220 - 240 V~
Sušička ovocia, Príkon: 500 W, Časovač: 1 - 99 hodín, Nastavenie teploty: 35 - 75°C, Možnosť zvolenia sušenia s INFRA, Ručný program - možné zvoliť podľa potreby čas aj teplotu, Farba: čierna
Sušička ovocia, Príkon: 350 W, 220-240 V~ 50-60Hz, Počet sít: 5 ks
Sušička ovocia, Teplotný rozsah: 40 až 70 °C, Časovač: 1 až 48 hodín, LCD display, Nízka hlučnosť, Jednoduché čistenie
Sušička ovocia, príkon: 420 - 500 W, regulovateľná teplota od 35-70 °C, 6 odkladacích mriežok, displej na vrchnej strane
Sušička ovocia, Časový spínač s automatickým vypnutím, nastaviteľný až na 12 hod., Systém separátneho sušenia jednotlivých poschodí
Praktická sušička potravín, 5 rovnomerne rozmiestnených sít pre lepšiu cirkuláciu vzduchu, Ovládací panel s LCD displejom
Malá, kompaktná, účelne riešená a užívateľsky prívetivá. S digitálnym nastavením teploty, ukazovateľom času a jednotlačidlovým ovládaním.
Sušička ovocia, Nastavenie času pomocou režimu „rýchle nastavenie", 12 tepelne odolných podnosov zaručuje maximálnu hygienickú čistotu, 1 plát na prípravu RAW potravín, Príkon:
Sušička ovocia, Časovač na 24 h, Plynulé nastavenie teploty sušenia: 35 - 70 °C
Sušička ovocia G21 Paradiso big sa používa na zníženie obsahu vody v potravinách rôzneho druhu, ako napríklad v ovocí, v zelenine, bylinkách alebo v hubách.