Pákový kávovar, 15 bar, antikorová dýza na napenenie mlieka pre krémovú penu
ORAVA ES-300
PÁKOVÝ KÁVOVAR
- dizajn s antikorovou úpravou
- antikorová dýza na napenenie mlieka pre krémovú penu
- 15 bar
- svetelná signalizácia
Privátny barista od Oravy!
Majstrom na prípravu excelentného espressa aj ľahučkého mliečneho kapučína je pákový espresso kávovar Orava ES-300. Káve skutočne rozumie a je stvorený tak, aby pri príprave espressa zohľadnil všetky faktory pre dokonalý výsledok.
Elegantný a kompaktný dizajn s antikorovou úpravou. Možnosť použiť mletú kávu aj všetky druhy porciovanej kávy. Prevádzkový tlak: 15 bar. Odnímateľná nádoba na vodu s objemom 1,6 l . Antikorová dýza na napenenie mlieka pre krémovú penu. Svetelná signalizácia prípravy a prevádzky. Tepelná poistka proti prehriatiu.
![]() | Prevádzkový tlak Kávovar ES-300 má tlak 15 barov – na espresse tak dokáže vyčarovať zlatistú krémovú penu, ktorá mu dodáva bohatú chuť a podmanivú arómu. |
![]() | Páka na vloženie zomletej kávy Zomletú kávu je potrebné dostatočne utlačiť. Používa sa na to nástroj pripomínajúci veľkú pečiatku - nazývaný tamper. Je dôležité, aby káva bola utlačená rovnomerne - aby voda pretekala rovnako rýchlo celou plochou kávy. |
![]() | Lahodné kapučíno? Žiadny problém. Vďaka napeňovacej dýze si hravo poradíte aj s prípravou lahodného kapučína. Vďaka svetelnej signalizácii prípravy a prevádzky budete presne vedieť, koľko krokov vás delá od prvého dúška. |
![]() | Kávová klasika z Talianska Kvalitné kapučíno je rozdelené na rovnomerné tretiny. 1/3 kávy, 1/3 teplého mlieka, 1/3 speneného mlieka. Množstvo teplého mlieka + získanej peny je teda dvojnásobkom pripravenej kávy. |